Samfundsansvar

I HK Byg Entreprise har vi et skarpt fokus på at levere projekter til tiden og i den rigtige kvalitet. En vigtig forudsætning for at kunne gøre det er, at vi opfører os ordentligt, både i forhold til det nære, dvs. menneskene og samfundet omkring os, samt det mere abstrakte, her tænker vi især på klimadagsordenen, hvor byggeriet har en vigtig rolle at spille.

Alle skal have en fair chance

I HK Byg Entreprise er to af medarbejderne ansat på fleksjobvilkår. Begge havde haft svært ved at finde et arbejde, hvor de kunne gøre en forskel samtidig med, at der blev taget hensyn til deres begrænsninger. Vi har været meget opmærksomme på at give dem en varm velkomst og hjulpet dem med at få en ny start. Begge medarbejdere er i dag fuldstændigt integreret hos os og er en vigtig forudsætning for at holde kontoret kørende.

Vi føler også et ansvar for at uddanne kommende medarbejdere. Dels tager vi lærlinge ind i vores produktionsafdeling. Det gælder både voksenlærlinge og unge mennesker, der er tidligt i deres uddannelsesforløb. Dels tager vi løbende praktikanter ind, typisk ingeniører og konstruktører og giver dem praktisk viden og erfaring ude på byggesagerne.

Organiseret velgørenhed

Vi er i en position, hvor vi har mulighed for at hjælpe andre, og derfor har vi i mange år haft et sponsorbarn igennem SOS Børnebyerne. Det er vigtigt for os at deltage i velgørende formål af forskellig art, hvorved vi kan hjælpe folk i andre dele af verden. Derfor bidrager vi også hvert år til både Danmarks Indsamling’en samt Røde Kors med pæne donationer.

Bæredygtigt byggeri

HK Byg Entreprise er medlem af Green Building Council Denmark, der er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i bygninger og det bebyggede miljø i Danmark. Green Building Counsel arbejder bl.a. med at udbrede den danske DGNB-certificeringsordning. Vi går helhjertet ind for det bæredygtige byggeri, og har også fået uddannet en medarbejder til DGNB-konsulent, så vi kan levere denne type ydelser til vores kunder.

Står I overfor at skulle bygge nyt?

Kontakt os og tag en uforpligtende snak om jeres muligheder. Vi sidder klar ved tasterne.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor.